8 Ekim 2007 Pazartesi

not: lütfen bütün yazıyı okuduktan sonra düşüncelerinizi ve sorunlarınızı bizimle paylaşın…

eski adıyla ali naili erdem yeni adıyla cumhuriyet anadolu lisesi ismini alan okulumuzun, mezunlar derneğinin kurulması aşamasındaki fizibilite çalışması için hazırlamış olduğumuz internet sayfamıza hoşgeldiniz…

biz okulumuzun ilk öğrencileri ve mezunları olarak, derneğimizin kurulmasında da ilk adımı biz atalım dedik ve çalışmamıza başladık.

bu çalışmamızdan çıkacak sonuca göre derneğin faaliyete geçip geçmeyeceği kararı alınacaktır.

!!!!!!! neden mi???

bu sorunuzun cevabını vermeden önce derneğimizin kuruluş amaçlarında, yapmak istediklerimizden biraz bahsedeyim ve ondan sonra cevabımızı vereyim.

çağımızın teknolojisi ve küresel kapitalin bizim ve bizim gibi gelişmemiş ülkeleri daha rahat yönetebilmek için dikte ettikleri sonucunda her geçen gün kendimizden,çevremizdekilerden,toplumda olup bitenden ve birlik beraberlik gibi kavramlardan uzaklaşıyor ve gün geçtikçe sadece kendimiz için yaşayan bireyler haline geliyoruz. çağımızın olumlu gelişmeye açık ve yönlendirici sonuçlarını değil aksine zararlı getirilerini benimsiyoruz.

bunun sonucunda sosyal hayattan uzaklaşıyoruz ve sosyal enerjik bir insan olmak yerine a-sosyal bir yapıya dönüşüyoruz..!!!

mesela eskiden okul dan sonra hep beraber nereye gidip oturalım derken şimdi evde işim var diyip doğru internet başına gidiyoruz…. gittikten sonra geleceğimiz için yatırım olabilecek şeyler yapıyor olsak yine kabul edilebilir ancak maalesef neler yapıldığını hepimiz daha iyi biliyoruz… !!!!

bizde en azından derneğimiz sayesinde erişebildiğimiz insanlarla iletişimimizi koparmamak için hayatımızın en güzel günlerini beraber yaşadığımız,beraber büyüdüğümüz,yetiştiğimiz,öğrendiğimiz,kişiliklerimizin oturmasında ailemizden çok yıllardır aynı sıraları paylaştığımız arkadaşlarımızdan etkilendiğimiz ve etkilediğimizi bildiğimiz için hayatımızda bir kerede sonradan keşke dememek için, pişmanlık yaşamamak amacıyla bir çatı altında toplanmak istiyoruz…

derneğimiz bizden ve sizlerden sonraki arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve yol göstermek amacında olmalıdır.bunun nedeni ise bizim zamanımızda olduğu gibi bilinçsiz şekilde arkadaşlarım neredeyse bende o bölümü tercih edeyim mantığıyla lisede bölüm ve üniversitede fakülte tercihleri yapmaması için bilinçlendirmeliyiz.bize neyin ne olduğunu gösteren olmadı ama gelecek için biz yol göstermeliyiz.

mesela biz hiçbir üniversiteyi gezmeye gitmedik,hiçbir öğretim üyesiyle konuşup bölümler hakkında bilgi almadık, kpss, kpds,uds,ales,tofel gibi sınavların ne olduğunu üniversitede belki de 3.-4. sınıfta öğrendik.okuduğumuz ya da okumak istediğimiz fakültenin iş alanlarını,bildiklerimiz dışında neler yapıp nerelerde çalışabileceğimiz öğrenmeden gittik ve okuduk.en azından bu tür yanlışlara engel olmak için taşın altına elimizi sokmamız gerektiğini düşünüyorum.her şeyi devletten beklememek lazım değil mi J

bunun için düşündüğümüz çalışmamız ise bize yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımızdan seçilecek olan danışmanlar aracılığıyla lisedeki ark. için okulumuzda uygun olan zamanlarda bilgi verilecek,her türlü sorun ve sorularını paylaşmaları sağlanacak ve üniversitede okumakta olan arkadaşlarımızda bunlardan faydalanabileceklerdir.

derneğimizde çeşitli sosyal aktivitelerle, hem görüşemeyen arkadaşlarımızı bir araya getirme imkanı bulucaz hem de lisedeki arkadaşlarımız arkadaşları ve öğretmenlerini okul dışında tanıma fırsatı bulacaklardır.

bu aktiviteler pilav günü, piknikler,partiler,üniversite gezileri,kültür ve sanat gezileri, tatil gezileri,söyleşiler,müzakereler,söyleşiler gibi istediğimiz çalışmayı yapabileceğimizi bu etkinlikler sayesinde hayatımızın sadece okul,ders,sınav,iş gibi kısır döngüden kurtarmak,sağlıklı,başarılı ve mutlu bir şekilde yaşayabileceğimizi göstermek istiyoruz. aksi taktirde lise ve üniversiteyi bitirmiş arkadaşlarımız, sabah işe gidip akşam eve gelip, gereksiz şeylerle dolu ve insana hiçbir şey katmayan, ana haber bültenlerinde magazin haberlerinin ilk sırada sunulduğu, televizyon karşısında UYUYA KALAN BİR TOPLUM OLMAK İSTEMİYORUZ…!!

lisedeki arkadaşlarımız için derneğimiz onların okuldan beklentilerini azaltarak okul yönetimimizin daha rahat çalışmasına imkan sağlayacaktır..

liseden, üniversiteden mezun veya üniversitede okumakta olan arkadaşlarımız da her geçen yılın gerçek hayata bizi daha çok yaklaştırdığını gördüğüne inanıyorum. hepimizin bildiği gibi artık üniversite okumak ve bitirmek veya liseyi bitirip çalışmaya başlamak dünyanın gerçek yüzünü bize gösteriyor.

derneğimiz birbirimizle dayanışmamızı sağlayacak,birbirimize destek olma fırsatı bulacak,gerek işsiz arkadaşlarımıza iş fırsatı gerekse çalışmakta olan arkadaşlarımıza yeni pencereler açacaktır. iş hayatında en önemli faktörün bilgi ve çevre olduğunu hepimiz biliyoruz... nasıl bir mülkiye mezunu ya da TED mezunu gibi bildiğimiz okullar işe alma pozisyonunda bulunduklarında kendi okullarını tercih ediyorlarsa bizde de bu bubilinci oluşturmak istiyoruz…

örneğin şehir dışına okumaya gittiğinizde bir Anakara’lıyla tanıştığınızda nasıl kendinize yakın hissediyorsanız, aynı üniversitede okuduğunuzu öğrendiğiniz biriyle tanıştığınızda başka okullara karşı nasıl okulunuzu ya da bölümünüzü savunuyorsanız o an, bizim öyle olup birbirimizin başarıları için destek olmayı öğrenmemiz ve bunun için çalışmamız gerekiyor.

!!!mezunlar derneği bizleri insanlar arasında birbirimize yaklaştıran,yardımlaşma ihtiyacını doğuran,ortak bir noktamız olduğunu gösterip sevinmemize neden olan bir oluşum olmasını diliyorum ve hepimizin buna inanmasını ve buna göre hareket etmesini diliyorum!!!!!

!!! işte sorunuzun cevabı ve sonucu alacağımız bölüm!!!

?????????????????????????????????????????????????

evet arkadaşlar bize vakit ayırıp buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz.okumayan arkadaşlar zaten kaybetmeye mahkumdur.. J

!!!!son bölümümüzü okuyarak bize yazmanızı istiyoruz!!!

dernek açılışımızın bu çalışmaya bağlı olmasının sebebi, öncelikle bir derneğin varlığını sürdürmesindeki en önemli etken belli bir geliri olarak giderlerini karşılaya bilmesidir.sonuç olarak kimse bu derneği hayır için açmıyor açmazda.ayrıca şimdiye kadar anlatmaya çalıştığımız çalışmalar gerçekleştire bilmemiz içinde bu gerekmektedir.

aidat miktarları henüz belirlenmemiş olup tahminen en fazla, günde sadece 0,35 ytl kadar cüzzi bir miktar tasarruf yaparak, geleceğinizi için yapmış olduğunuz bir yatırım olarak da düşünebilirsiniz, ödeye bileceğimiz bir tutar olacaktır.ve bunu kabul ederek her ay düzenli ödememiz gerekmektedir.

ama emin olunki bütün bu çalışmalarımızı gerçekleştirmenin dışında derneğe gelip arkadaşlarınızla oturup sohbet ettiğinizde, anıları tazelediğinizde, gülmekten karnınız ağrıdığında yaşamınıza katacağınız insanları gördüğünüzde hissedeceğiniz duygulara değer biçmezsiniz.

evet arkadaşlar yazma sırası sizde.dernekle ilgili görüşlerinizi ve derneğin kurulmasını her ay düzenli bir şekilde aidat ödemeyi kabul edip etmediğinizi bildiren bir yazı yazarak bize ulaşmanızı istiyoruz.

ilginiz için teşekkür ederiz…….

not: sayfamıza mesaj bırakan arkadaşlarımız mesajlarının altına ad-soy ad,hangi yıl mezun olduğunu ve de varsa mail adresi yoksa telefon numaralarını bırakarak kendileriyle iletişim kurmamızı sağlarlarsa seviniriz….

not : Yoruma tıkladıktan sonra üyeliğiniz yok ise çıkan pencereden diğeri veya isimsiz seçeneklerinden birini seçerek üye olmadan yorum yazabilirsiniz.

86 yorum:

özge dedi ki...

mrb, bn Özge Öztürk
2004 mezunuyum. Derneğin kurulmasıyla ilgili çalışmalara katılmak isterim. Ayrıca facebookta mezunları toplamak amaçlı bi grup açtım umarım faydası olur..

Adsız dedi ki...

biraz geç oldu belki ama eminim herşey daha çabuk yayılacak bu şekilde... emin ol bildiğim herkese ileteceğim... ben tekrar lise arkadaşlarımı görmeyi, eski günleri anmayı, nelerin değiştiğini görmeyi, kimlerin nerelere geldiğini görmeyi çok istiyorum... bu arada yazı yeterince açıklayıcı olmuş...umarım yeterince kişiye ulaştırabiliriz bu sayfayı ve dernek hayallerimiz gerçek olur... şimdiden yapmış olduklarınız ve yapacaklarınız için teşekkürler... 399 VİLDAN EĞRİ 2002 mezunu 11 FEN D vildan_egri@yahoo.com.tr

Adsız dedi ki...

yazıyı yazan devre arkadasıma katılıyorum cok guzel bi dusunce .butun cumhuriyet anadolu lisesi mezunlarının bu guzel olusuma destek verecegine eminim ozellikle birlik ve berabarlige boylesine ihtiyac duydugumuz su son gunlerde...

Adsız dedi ki...

evet seneler sonra arkadaslarımızı yenıden görme fırsatını yakalamak cok güzel.insallah gerekli koşullar oluşur dernegimizi açarız...yardım edebilecegim her konuda haber bekliyorum... SERKAN ARSLAN 2002 MEZUNU 11 FEN B tuysuz_serkan@hotmail.com

Adsız dedi ki...

2003 tm-e mezunuyum bu dernek işi çok iyi olmuş kurulmalı derim. birçok arkadaşımla görüşüyorum ve daha fazlasınıda görmek güzel olur.

Adsız dedi ki...

recep çelik
2007 mezunu
evet arkadaşlar cidden geç kalınmış bir program
ama zararın neresinden dönersen kardır demişler.
bizde öyle yapalım.
çok gerekli ve faydalı olacağına canı gönülden inanıyırum ve ben de aidat ödemeyi kabul edenlerdenim. dernek için elimden gelen herşeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz.
öncelikli görevimiz herkese ulaştırmak galiba.
re_joe@hotmail.com

Adsız dedi ki...

irem 2007 mezunu bu çok güzel bi fikir

Adsız dedi ki...

iyi iyi ...güzel olur MAO 2007

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Serap Unal dedi ki...

Mezunlar derneği fikrini ben de destekliyorum, hatta geç bile kalındığını düşünüyorum..
2003/11-tm-f

Adsız dedi ki...

olsun olsun kaybetmeyelim bu okula girmek zordur.elimden gelen yardımı yaparım.eğer birgün olursa mehti günü olsun mu:P 2002 mezunu 11 FEN B NİYAZİ CAN GÖKÇINAR namı değer amilaz:-)
niyazicangokcinar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Geçen sene sırf bu amaçla okuduğum dernek mevzuatlarından sonra bu işin olması için henüz erken olduğunu düşünmüştüm,belki de desteğin olamayacağından çekinmiştim..Ama şu an gördüm ki; bu desteği vermeye hazırdan öte bu işe soyunmuş,destek almaya hazır arkadaşlarımız var ..O yüzdendir ki bende bu gönül işinde sonuna kadar destekçinizim ve yanınızdayım..
İsmim:Tayfun Yazıcı
Mezuniyet yılım:2003
Elektronik postam:tayfunyazici@yahoo.com

Adsız dedi ki...

tanıdığım bildiğim herkese mail, msn yada telefon ile ulaştım eminim 2002 mezunlarının çoğuna ulaşmıştır haber :) ya çok güzel olacak bence :) vildan eğri ...

Adsız dedi ki...

elvanaguven@hotmail.com

2002 #39

Adsız dedi ki...

böyle bir girişimin zaten oluşması için yeteri kadar vakit kaybettik diye düşünüyorum işlemlerin hızlanması için her türlü desteğe hazır olduğumu belirtip en kısa zamanda derneğimizin aktif hale geleceğini umut ediyorum...

Saygılar Alper Gumrukcu

2002# 54

Mail:alper.gumrukcu@ulkem.com.tr
Gsm :0541 7654321

Adsız dedi ki...

ilker ulusoy
2002 mezunu
ilkerulusoy@hotmail.com

Adsız dedi ki...

süper olur bu site tam destek benden...aama bi sorun var mezun değilim ben:)bence sadece mezunlara yönelik bir şey olmasın öğrencilerde katılsın...GÖKÇE ASLANER

Unknown dedi ki...

SEÇİL CANBOLAT
OKULUMUZUN İLK MEZUNU

Unknown dedi ki...

Okulumuzun ilk mezunları olarak daha önce yapmamız gereken bir işti bizimkisi...geç kalınılmış sayılmaz aslında...2002 ve sonrasında değişen hayatlarımız,cumhuriyet anadolu lisesi bitiminin ardından belki de kesişen yollarımız oldu ama hepsi bir noktada değil.bu beraber yapılacak eskiyi yad edip yeniye yöneleceğimiz bir atılım...belkide hiç daha önce yapılmamış olanı yapıp bir araya geleceğiz..kimler nerde ne yapıyo öğreneceğiz,arkadaşlıklara kaldığımız yerden devam edeceğiz...ellerinize sağlık arkadaşlar...bende elimden ne geliyorsa bunları yapmaktan gurur ve onur duyayacağım...herşey zorluğunu çektiğimiz o lise yılları için,birde ilk mezunlar için...acemiliği en çok biz yaşadık:)vildandan aldığım mesajla tanıştım burayla,teşekkürler dostuma da...daha önce çok bir araya gelmek istedik ama yapamadık,sayı hiç umduğumuz kadar fazla olmadı bir araya geldiğimizde de:( bunu birlikte başaracağımıza eminim...emraha ilkere ve serkana da aferin aslında...sağolun arkadaşlar...yapılacak ne varsa haber edin..birlikte yapalım...2002 11 FEN-D Mezunu secilsvs@gmail.com

Adsız dedi ki...

2003 senesi mezunuyum 11-a sınıfından mezun oldum ama muhtelif subelerde de boy gosterdim - c ve ''D'' gibi... umarım kurulması soz konusu olan dernek de, diger tum ali naili erdem klasiklerinde oldugu gibi sonu getirilmemis bi hikaye olarak kalmazz...

Uyum

uyumevcin@gmail.com

2003 #234

Adsız dedi ki...

arkadaşlar fikir çok güzel umarım enkısa zamanda faaliyete geçer,hertürlü destek karşılıksız verilir:)

Kıvanç TIĞLI 2002 #58

Adsız dedi ki...

vildan_egri@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Geç kaldık ama aslında hiç unutmadık ilk mezunları olarak ali naili erdemi;yasadıgımız tonla sıkıntıları, ama hep çok mutlu oldugumuz zamanları,beraber büyüdüğümüz arkadaşlarımızı,hocalarımızı, hocasız derslerımızı:) biz ilk mezunları olarak coktan geri donmelıydık okulumuza boyle bır projeyle ama olsun şimdi biliyorumki arkadaşlarım kaçırılan günlere inat dahada büyük bir bağlılıkla uğrasıyorlar bekliyorlar verilecek destegi görmek için.o yuzden burda başlatılan bu iş aslında çok önemli bizler için..o yıllarda büyük bir parçasını bırakıp yoluna devam etmeye calışmış tüm arkadaşlarıma sesleniyorum simdi o yarım kalan parçanızı geri alma zamanı..bizim hikayelerimiz aslında hiç yarım kalmadı..


2002 mezunu 98 burcu aslaner
burcum_84_@hotmail.com

Adsız dedi ki...

harika ya , çoğalıyoruz her geçen gün, daha da çoğalacağız... herşey çok daha güzel olacak inanıyorum :)

Adsız dedi ki...

çok güsel bi düşüncee..umarım en kısa zamnda gercekleşen bi proje olur ve bu sayfada verilen yardım sözlerii sadce lafta kalmaz...

2004 mezunu...evşen arpat...

smrgc dedi ki...

Gerçekten şu an facebook ta baya bi üye olmuş .. topluycaz inşallah okulu :D ..
Volkan KIR
11-TM F (8/C nin yeri başka)
2004 Mezunu

legolasrf dedi ki...

emrah kardeşim çok güzel bi oluşuma vesile olmuş oldu...inşallah bunda başarılı olur tabi biz cumhuriyetliler ve aneallilerinde ona destek olması şart...bizler bu okulda çok farklı olarak birbirimize baglandık yaaani bu normal bi lise arkadaslıgı degildi...bunu mezun olan herkes hissetmiştir...bundan sonrada bu bagımızı korumak için bu bi fırsat...bütün mezunlara ve hala okumakta olanlara selamlar... arifulusoy.af@hotmail.com

Adsız dedi ki...

yeni mezun olan be bu mevzuyu beğendim daha taş bi şekilde faal olmasını dilerim

fatihucar dedi ki...

Neden olmasın böyle bir oluşum?

destek var, gerekirse icraat da var.

8-D sonrası malum parçalandık.

11 fen H mezunu -2003-

Fatih Uçar

Adsız dedi ki...

2002 mezunu
M.Çağrı KALYON
msn : cagri@bestdivx.org

Adsız dedi ki...

Cihan Eraslan
2002 Mezunu
d_12SlimShady@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ah ah! ne varsa eskilerde var.sizlerin samimiyeti içtenliği yok kimsede.düşünün bi kere, çocukluğunu bildiğin insanlar,birlikte büyüdüğün insanlar.bu dernek kurulsun.her türlü yardıma hazırım.o sıcaklığın bir yerlerde var olduğunu bilmek insanı evinde, güvende hissettiriyor.sanki kardeşin gibi,sanki aynı evden gibi.
Gizem Şahin ggizem_8@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ya ben mezun olmadan ayrıldım okuldan ama :) gerçi yıllıkta bile varım ama neyse...kulaktan kulağa duymuştuk zaten burayı yeni görüyorum yazayım,destek vereyim dedim...lazım olursak ulaşabilirsiniz...

alper gençer
(umarım unutulmamışızdır adımız soyadmız yeter)

Adsız dedi ki...

2003 mezunuyum arkadaşlarımla yeniden görüşebilmek cok güzel olur..

pınar özügür-pinarzgr@hotmail.com

Adsız dedi ki...

İbrahim Hakan Ünal

11 Fen/D 2002 mezunuyum

hakanex3000@gmail.com

Unknown dedi ki...

11 Fen C

2003 #225

sezgikocak@gmail.com

Adsız dedi ki...

rüyalarıma girio arada eski aneal huzur doluorum sırıtarak uyanıorum

altuğ türüng

trngal2@hotmail.com

nevra dedi ki...

keşke fırsatımız olsa da lisede yasadıgımız herhangi bi günü bi daha yaşayabilsek.

nevra ateşsal 11fenb#2004

nevraatessal@hotmail.com

fatihucar dedi ki...

jeofatihucar@gmail.com

Unknown dedi ki...

arkadaslar cok geç kalınmış bi proje, hayata geçirenlerin ellerine sağlık. sonuna kadar desteklenmeli

Adsız dedi ki...

herkese selamlar!!

biz bunu geçen sene okul ziyareti sırasında Şükran hocamızla da istişare etmiştik.hocalarımızda çok istiyolar böyle bir oluşumu.Gerçekten kurulması gereken bir şey ve açıkcası ben eksikliğini hissediyorum ve diğer mezun derneklerini görünce özeniyordum.yazıyı yazan arkadaş net bir biçimde açıklamış olayı sonuna kadar destekçisiyiz.ben de 2003 mezunlarından...
okul no:193 ural
"hazırlıkc-6c-7c-8c-9c-10fenc-11fenc"

görüşemediğim tüm arkdaşlarıma selamlar....

dr_chopra2004@yahoo.com

Adsız dedi ki...

şenay çınar
2003 11 fen c senaycinar1986@hotmail.com

Adsız dedi ki...

yapılmakta çok geç kalınmış bir şey klasik ali naili erdem ya da cumhuriyet anadolu işte:)2004 elif yazar el_if06@hotmail.com

Adsız dedi ki...

baran'a katılıorum ama gülmekten katılıorum:D
diyesim var:p

Unknown dedi ki...

Gerçekten mükemmel bir düşünce...Böyle bir düşünceye kayıtsız kalmak imkansız, elimden geldiğince her konuda yadımcı olmaya çalışırım. Derneğe düzenli olarak aidat ödemeyi de kabul ediyorum.
HAŞİM CAN - 2003/11Fen-H Mezunu - can.hasim@hotmail.com - 555 2345611 - 542 3529228
Ben numaramıda vereyim dedim çünkü her zaman nette olamıyorum...

Adsız dedi ki...

selamlar bende en sonunda buldum burayı, ah eski günler eski sıcak dostlar
bu dernekte bende varım

ankaradan14@hotmail.com

Adsız dedi ki...

şerife faşdak 2005 11tmc..... Güzel olur yaa bizde düşünmüştük ama bi türlü yapamamıştık ii oldu devam edip bi nihayete erdirelim derim.Biz zaten 2005 mezunları görüşüyoruz ama diğer devrelerle de görüşsek fena olmaz.Bizim devre iletişimi için ben yardımcı olabilirim...

Adsız dedi ki...

ŞERİFE FAŞDAK 11TMC 2005 MEZUNU stillx@hotmail.com

ahmet1 dedi ki...

arkadaslar bende geldim

ahmet1 dedi ki...

okula bir evrak almak için gittiğimde şafak hocamız bize bu olaydan bahsetti bende bu organizasyonda olmaktan mutluluk duyarım ama şimdi değil :D askere gideceğim sonra insallah emeği geçen herkese tesekkurler
Ahmet Algür 2002 mezunu
11 fen D

ahmet1 dedi ki...

Ahmet Algür
ahmetalgur@hotmail.com

Adsız dedi ki...

eşsiz lisemizin eşsiz öğrencileri birarada olmalı, ellerine sağlık emrahcım

Adsız dedi ki...

bi iki şimdiki öğrenci arkadaşlar yazımş, haklılar onların da katılması gerekir!

bu arada ben hepinizin yakından tanıdığı ismail diker (2002,11FENA)

tezcatlipoco@yahoo.com

Adsız dedi ki...

MERHABALAR .....2003 MEZUNU en son 11 FEN A ilaveten haz b..de idim bizimkileri hiç göremedim sizi nerelerdesiniz..emegi gecen herkese tşk....ÇAĞATAY UĞUR(KORNET)chagas85@hotmail.com

Adsız dedi ki...

dernek kurmak cok zor iş..ama umarım hallolur..
idil 2005 mezunuyum sanırım:)

Unknown dedi ki...

MAHMUT BARIS CIFTCI okulun ilk mezunlarindanim. HANGI yil odugunu unuttum ama sonuna kadar arkanizdayim.

Unknown dedi ki...

selam arkadaşlar...her geçen gün artan sayımızla biraz daha gurur duyuyorum...demek ki bu işe yarayacak bir oluşum...ilk mezunlardan son mezunlara bu dernek kurulacak ve bende bu dernekte yapılacak herşeyde olacağım...sayıyı artırarak 'Bizde burdayız!' diyenlerle bunun üstesinden geleceğimizi biliyorum...
2002 ilk mezunları özellikle sizleri bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

inanın bu işe çok sevindim. umarım herkesin istediği gibi bu işi sonuna kadar götürürsünüz.. başarılar..


recep canıtez 2005 mezunu
recep_canitez@hotmail.com

Adsız dedi ki...

herkese merhaba gitgide kalabalıklasıyoruz ve bu çok mutlu edici. Sizlerde ricam bütün arkadaşlarınızı bıkmadan arayın ve derneğin oluşumuna katkı sağlayın ben yemeğe gelmesi için ulaşabildim herkese yazıyorum eminim küçükte olsa bir katkısı olacaktır. Deneğin kurulması ÇOK ÖNEMLİ çünkü böylece bilgimizi , tecrübemizi birbirimizle paylaşıp faydalı insanlar olacağız . Unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar :) yemekte görüşmek üzere Merve Kellecioğlu

Unknown dedi ki...

bu sayfaya yorum yazabilmek beni çok gururlandırıdı arkadaşlar.emrah kardeşim iyiki böyle bişeyi düşünüp öncüsü olmuşsun.bütün mezun ve okuyan arkadaşlara selam olsun. HANİFİ GÖKAY BEKER - 2002 - hos_cakal84@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu tarz seyler güzelde hep problem birinin elini tasın altına sokup insanları organize etmesidir. Bunu yapan biri olduguna gore bize de seve seve bu organizasyonun icinde olmak duser. İsin en güzel yanı herzaman eski arkadaslarla kontak halinde olmak ve dayanısma. Sadece mezunlar degil mevcut ogrencilerinde organizasyonda olması lagzım.

Unknown dedi ki...

Kivanc Incekli, 11 Fen A, 2002 mezunuyum.
Her zaman bilinçli ve yararlı örgütlenmeden yanayım. Ben de varım!
iletisim: kivanc.incekli@gmail.com

Adsız dedi ki...

mrb:)
bu derneğin sıkı destekçilerindenim..
2003 11 FEN A çıkışlıyım ama 8-D den geliyor soyumuz:p
yüzülüp yüzülüp kuyruguna gelindi herşeyin...en büyük emekte emrahındır saolsun..
tek tek herkese ulasmak icin didindi we de başardı.. lisedeki arkadaşlarımın hemen hemen hepsiyle irtibatim war we bu derneği büyütmek için bende çabalııcam:)
dilara altun
2003*242
dilaraaltun@hotmail.com

Adsız dedi ki...

evt harika olcak..
şerifeninde dediği gibi biz hala görüşüyoruz umarım bu dahada yayılır.
2005 mezunlarından da siteye tam destek.

Nil üstündağ
>eski 11fen b'li
nilustun87@hotmail.com

pilock dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pilock dedi ki...

istediğim bir oluşumdu. Mezun değilim. Aslında bizim de -okul başkanlık divanı olarak- böyle bir planımız vardı. Fakat biz mezunlara ulaşmadan, bu işi gerçekleştirdiler.

Hasan SANSAR 11 Fen/C

iletişim için: sansarenator@gmail.com

Unknown dedi ki...

merhabaa ben simge 2007 11 tm h mezunuyum... umarım görüşüp tanısabilirz cal mezunları olarak...

Adsız dedi ki...

size "ilkler" demekle hata etmediğimi görüyorum. bir ilke daha imza attınız.yemek haberini geç öğrendim, katılamadığım için üzgünüm, artık ikinci yemekte beraber oluruz. ben de sizinleyim, her türlü desteğe ve yardıma hazırım. vazgeçmeyin canlarım, göreyim sizi, hepinizi öpüyorum ve okula bekliyorum...
Şafak (Okumuşoğlu) Yankın

Unknown dedi ki...

İLK TOPLANTIYA DAHA DOĞRUSU YEMEĞE KATILAMADIĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.BİR SONRAKİNE NE OLURSA OLSUN GELECEĞİM İNŞALLAH.BİRDE MAİL ADRESİMİ BIRAKTIM AMA BANA BUNUNLA ALAKALIDA BİR MAİL GELMEDİ.HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.
2002 11 FEN D MEZUNU
SEÇİL CANBOLAT
secilsvs@gmail.com

Unknown dedi ki...

selam arkadaşlar...uzun bir aradan sonra bir kısmınızı görmek eskiyi yad etmek çok hoştu.dernek ile ilgili çalışmalarda görev almayı istediğimi bilmelisiniz.üzerime düşen görev her ne olursa olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.gelişmelerden haberdar etmeyide unutmayın yeter;)

Unknown dedi ki...

selam arkadaşlar...uzun bir aradan sonra bir kısmınızı görmek eskiyi yad etmek çok hoştu.dernek ile ilgili çalışmalarda görev almayı istediğimi bilmelisiniz.üzerime düşen görev her ne olursa olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.gelişmelerden haberdar etmeyide unutmayın yeter;)

Unknown dedi ki...

DERNEK LOGOSU

Arkadaşlar okulumzda öğrenciler arasında bir logo yarışması başlattık. Derneğimizin logosunu bu yarışma içerisinden seçeceğiz. Tabii ki mezunlarımızdan da vaktini bu işe ayırabilecek olan varsa tasarımlarını bekliyoruz.

Logo yeni yayınlayacağımız internet sitemizde ve her türlü yazışmada vs. kullanılacaktır.

İlginizi esirgemeyiniz efendim! :)

Unknown dedi ki...

Herkese merhaba!

Dernegimizin mezunlar yemeginden sonraki ilk faaliyetini 11 Aralik Sali gunu gerceklestirmis bulunmaktayiz. 5 servis dolusu öğrenci arkadaşımız Odtu'yu gorme ve universitenin olanaklarını tanıma imkanı buldu.

Geziye eşlik eden mezunlarımız; Pınar Akay, Kivanc Incekli, Niyazi Can, Tayfun Yazici ve Halit Mustakim.

Gezinin fotograflarini facebook taki grubumuzun resimler kismina koydum.

Hoscakalin.

Kivanc Incekli

EmrEEeE dedi ki...

mezun olmama 5 ay var belki ama derneğin kuruluş amaçlarından birinin de hala okuyan öğrencilere yardım etme, yönlendirme olduğunu biliyorum. odtü gezisinde tanışma fırsatı buldum. gerçekten hiçbi çıkarları olmadan zamanlarını ayırıyorlar dernek için. belki bize yetişmez ama bizden sonrakiler için çok yararlı olacağını düşünüyorum. çabalarınız için, verdiğiniz bilgiler ve zamanınızı ayırdığınız için ayrıcada yemek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum:)

Adsız dedi ki...

ii geceLer arkadaşLar bu yorumu yazmak için biraz geç bi zaman ama yorumumun faydası olacaksa yeter bana.ÖnceLikLe mezunların iLk yemeğine geLemediğim için üzgünüm çünkü ankara dışında okuyorum ikincisini kaçırmamayı düşünüyorum. Bu dernek projesini sonuna kadar destekliyorum ; yemekte benimde tuzum oLcaksa ne mutLu bana.. Ben yorumları okudum 2004 mezunuyum fakat bizim devreden fazla kişinin olmadıgını gördüm açıkçası üzüldüm(inşallah öyLe değiLdir) . Görüştüğüm tüm arkadaşLarıma iLetecem ve buna benim tanıdıgım CAL mezunLarının duyarsız kaLmayacağına eminim..Şimdiden HayırLı oLsun diyorum...11 Fen/B - 2004


NoT: Özge şu kitab-i feyz de açtığın mezunlar grubuna bi baksan bişiler yazdım ama görmedin mi yoksa ben mi yeterince reklam edemedim anLamadım :)

E-mail: ahmet_m.terzi@hotmail.com
divane_reis53@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Unutmadan ßayramınız Müßarek oLsuN... (:

günseli dedi ki...

Günseli ERDOĞAN
2003-FenH
gunseli85@gmail.com

Adsız dedi ki...

boyle bir olusumun arkasinda kim warsa dusunen uygulayan ve destek weren herkese simdiden tesekrrler
2002 mezunu 11-fenA (bizmnlar c ydi :D)
burakzengin
burakzengin84@hotmail.com
05056244085

gizemgurer dedi ki...

Herkese merhaba,
Ben de elimden geleni yapmak isterim. Bir suredir kimse yazmamis ama faaliyetleri suruyordur heralde..

Gizem Gürer
2003-11 Fen H
Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mezunu

gizemgurer@gmail.com

Burcu Dülger dedi ki...

2002 meeezunuu 11 fen-D

dulgerburcu@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Haydi Cumhuriyet Anadolu Liseliler hep birlikte AMASRA’ya!!!!!



Belki de yıllar sonra birlikte geçirebileceğimiz dopdolu bir güne ne dersiniz!!

Evet Arkadaşlar,17 Mayıs Cumartesi ya da 18 Mayıs Pazar günü(çoğunluğun isteğine göre)günübirlik olarak Karadenizimizin çok güzel bir kıyı kenti olan Amasra’ya gezi yapıyoruz..Şimdiden planlarınızı yapın ve o günü birbirimize ayırıp hep birlikte olalım..Geziye katılmak isteyen arkadaşlar mail(calmezder@hotmail.com), facebook ya da telefon (05056653963-Tayfun Yazıcı )yoluyla bana ulaşabilirler..

Gezi ücreti:45 Ytl(fiyata dahil olanlar:ulaşım,öğle yemeği ve rehberlik hizmeti)

Not:Havanın durumuna bağlı bir tekne turu da ayrıca planlamaktayız..

Adsız dedi ki...

Hesna Merve MANAV
Soyadımı büyük yazdım ki beni hatırlayacak olanların sayısı artsın:)
Hz C,6-C,7-C,8-C,9-C,10 FEN ,11 FEN-A
Ben de 2003 yılı mezunuyum. Arkideşler, sizlerle yeniden görüşmek harika olur:)

Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği

mervemanav@yahoo.com

Unknown dedi ki...

Hasan Yavuz

Çok güzel olur. Aidat da öderiz elbette. 7 senemiz geçti hep beraber. Arkadaşdan öte kardeş gibiydik, beraber büyüdük. Ellerinize, emeğinize sağlık.
2003 mezunuyum. hasanyavuz1985@hotmail.com 05333768745

Adsız dedi ki...

orbay kırcan 11 fen/C

Lise anıları bence bir başka yere sahip... Güzel günlerdi... (bak bir anım aklıma geldi şimdi; okul şahapgürler'de iken kışın servis gidemedeğinde yukarı yayan olarak çıkıyorduk!!! aslında bir eziyet gibi görunsede çok eğlenceliydi harika gunlerdi...)

Siteyi hazırlayanlara
TEŞEKKÜRLER...

orbay.kircan@hotmail.com

atakan dedi ki...

orbay nerdesin bro,daha salona gidip kas yapıcaktık...denizcilikten emekli oldum yazıyı görürsen ses ver bu aralar karadayım 0536 205 80 02 cenkis hocanın dersinde kopya ortağın atakan gökçin :D